Waarom dronebeelden onmisbaar zijn voor het verkopen van vastgoed

Waarom drone beelden onmisbaar zijn voor het verkopen van vastgoed

Vele makelaars vragen zich af; zijn drone beelden wel nodig voor het verkopen van vastgoed? In dit artikel bespreken we waarom drones onmisbaar zijn bij het verkopen van vastgoed. 

Vliegende camera’s

Drones zijn tegenwoordig echte “vliegende camera’s” geworden. Deze “vliegende camera’s” kunnen prachtige beelden maken voor vele doeleinden. 

Luchtfotografie

Luchtfotografie werd vroeger uitgevoerd met een helikopter en cameraman. Dit maakte luchtbeelden zeer kostbaar. Hierom was deze optie zo goed als onmogelijk voor vele makelaars, die graag vastgoed wilde verkopen op een unieke wijze. 

De voordelen

Luchtbeelden zijn uniek in de vastgoed branche. Dit maakt luchtbeelden een echte eyecatcher voor klanten. Daarnaast krijgen klanten direct een overzichtelijke foto of video te zien van het vastgoed waarin zij geïnteresseerd zijn. Hierop is het het perceel, de omgeving en het gebouw overzichtelijk te zien. Naast het gebouw te tonen is het ook mogelijk om grote gebieden rondom het pand te tonen d.m.v. drone beelden. 

 

Certificering

Alle piloten van Flyadrone beschikken over de juiste certificaten, verzekeringen en hebben veel vlieguren erop zitten. Zo is kwaliteit gegarandeerd. 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.